Foto Irene Putting

Irene Putting

Hi!  Tof dat je de tijd neemt om mij beter te leren kennen. Tijd heb je maar een keer te spenderen and you better choose wisely! 

Fotograferen is iets wat ik altijd al heb gedaan, al durfde ik nooit de stap te nemen om er een carrière van te maken. Simpelweg omdat ik zelf eigenlijk nooit door heb gehad dat fotografie zo’n groot onderdeel van mij is. 

In mijn loopbaan ben ik altijd bezig geweest met creëren, vormgeving, beelden, teksten, websites, social media. Het vormde de kern van mijn werkzaamheden.

En nu wil ik graag jou helpen. Jou helpen met de meest prachtige foto’s waarin jij jezelf herkent, wil ik jou adviezen geven over jouw social kanalen of jou helpen met het uitbouwen van jouw online aanwezigheid. Ik wil jouw online (personal) branding versterken.

Social Media is niet weg te denken in jouw strategie om de wereld te veroveren als ondernemer. Jouw doelgroep wil jou leren kennen en het gezicht zien achter het merk .

Het bij- en onderhouden van al jouw social kanalen neemt veel tijd in beslag. Tijd die je liever anders indeelt. Herkenbaar?

Laat mij je helpen met jouw  online (personal) branding  waardoor jij jouw online aanwezigheid versterkt.

"Irene heeft mij fantastisch geholpen met het aanpassen en op de juiste manier inzetten van mijn Social media kanalen. Als ondernemer heb ik daar weinig tijd voor en ligt mijn expertise op een ander vlak. Irene wist meteen duidelijk het doel van mijn socialmedia uitingen te formuleren. Daarnaast heeft zij middels beeld materiaal en teksten de juiste sfeer weten neer te zetten die voor mijn organisatie nodig was. Door de tips van Irene meteen in de praktijk te brengen zag ik ook meteen resultaat; betere communicatie naar mijn klanten, meer betrokkenheidsreacties, meer zichtbaarheid en uiteindelijk ook meer nieuwe klanten."

You are magic. Own it.